Toshiba - RAV-SM804UT-E / RAV-SM803AT-E

Модел: Toshiba RAV-SM804UT-E / RAV-SM803AT-E

лв.

Мощност

  • 24 000 BTU
  • 150 куб./м отопление
  • 150 куб./м охлаждане
  • 6.7 kW/h мощност на охлаждане
  • 8.0 kW/h мощност на отопление

Консумация

  • 2.09 kW/h охлаждане
  • 2.21 kW/h отопление
  • енерг. клас на отопление A
  • енерг. клас на охлаждане A
Безплатен
монтаж

Този клас климатична техника на Японската корпорация TOSHIBA са проектирани да предлагат равномерно разпределение на въздуха и гарантиран комфорт.
Това е идеалното решение за малки и средни административни и търговски сгради. Високотехнологичните елементи включват подобрени топлообменници, високопрецизни компоненти и по-голяма компресия на хладилния агент благодарение на новоразработените нагнетителни канали.
Тази нова технология е способна да отговори на приложения, които изискват охлаждане при ниски външни температури до -15 С. като при същите условия е налице и голяма отоплителна мощност. Технологията на модула за управление Vector Intelligent Drive Unit (IPDU) на Дигиталния Инвертор осигурява оптимизирано възпроизвеждане на синусоидата на захранващото напрежение на желаната честота, за да намали неефективните хармоници, които инверторите обикновено излъчват. С този иновативен метод на управление Дигиталният инвертор на Тоshiba внася водещи инверторни технологии в сектора на административните сгради, предлагайки значителни предимства по отношение на мощност, енергоспестяване и оптимизиран комфорт. Шума от работата на компресора е на практика недоловим.
Усъвършенстваният DC двойно роторен компресор предлага стабилни работни характеристики с по-малко триене, което го прави идеален за приложение в чувствителни към шума среди. Леко тяло за бърз и лесен монтаж и вградена високо-напорна дренажна помпа. Тръбната система и диапазона на работа също са подобрени. Новата система може да работи при изключително ниски температури в отоплителен и охладителен режим.
Възможната дължина на тръбния път е до 75м.

Отдавана мощност на охлаждане:
Отдавана мощност на отопление:
Консумирана мощност на охлаждане:
Консумирана мощност на отопление:
Капацитет на охлаждане:
Капацитет на отопление:
EER (Хладилен коефицент ха охлаждане):
COP (Коефицент на трансф. отопление):
Енергиен клас на охлаждане/отопление:
Компресор:
Размери на вътрешно тяло:
Размери на външно тяло:
Тегло на вътрешно тяло:
Тегло на външно тяло:
Ниво на шум на вътрешно тяло:
Ниво на шум на външно тяло:
Работна температура на охлаждане:
Работна температура на отопление:
Подходящ за помещения до:
Гаранция:

Подобни предложения